Om oss

Anna Lennervald Nilsson

Efter 3 års utlandsvistelse i Spanien som ”fotbollsänka” började jag jobba på Lars Markholm AB i slutet av 1993. Då som mäklarassistent eftersom jag inte var klar med min mäklarutbildning. Sedan min registrering 1995 har jag jobbat som mäklare, med undantag för två pauser då jag fick mina kära barn 1997 och 2000, och jag har verkligen älskat mitt arbete. Det är omväxlande och stimulerande och man kommer ut och träffar många trevliga och härliga människor.
Sedan 2011 står jag och min kära kollega Anki som ägare till företaget som numera heter Markholm & Partners AB. Vår styrka är att vi har lång erfarenhet och en utmärkt lokalkännedom då vi båda är födda, uppväxta och bor i Landskrona kommun.

Vi sköter våra uppdrag med engagemang och personlighet och vi finns där för våra kunder hela affären igenom.

Varmt välkomna till oss!

 

Ann-Christin Persson

Efter sju år inom bankvärlden sadlade jag om till mäklarbranchen 1989. Under min utbildningstid till mäklare arbetade jag som mäklarassistent på mäklarfirman Lars Markholm AB. I januari 1992 fick jag min mäklarlegitimation. Jag brinner verkligen för mitt arbete, har alltid tyckt att det är både roligt och intressant att träffa nya människor och att åta mig nya utmaningar. Ett stimulerande, omväxlande och roligt arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Efter att ha arbetat tillsammans i väldigt många år var det dags för mig och min kära kollega Anna att våren 2011 ta över och driva företaget som idag heter Markholm & Partners AB, vilket innebär nya härliga utmaningar.
Med över 20 års erfarenhet har vi en utmärkt lokal- och personkännedom med ett stort nätverk. Engagemang och personlig service genom hela fastighetsaffären är för oss naturligtvis en självklarhet!

Varmt välkomna till oss!